WERKPLAATS

De bedrijfsfilosofie van JST is en blijft helder. Wij gaan voor een solide klantenbinding op langere termijn en daarom hanteren wij geen 9 tot 5 mentaliteit. Afspraak is afspraak, we hanteren vaste prijzen en het streven om elke auto binnen 24 uur weer rijklaar te hebben.

Reparatie en onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor alles wat met de reparatie en onderhoud aan voertuigen te maken heeft. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten en werken met afstel-, meet- en
testapparatuur voor alle merken.

Onderhoud met behoud van garantie

Het is per 1 juni 2013 bij wet geregeld dat fabrikanten verplicht zijn om technische
gegevens over hun voertuigen beschikbaar te stellen aan ‘belanghebbenden’. Ook CarXpert JST kan en mag alle voertuigen conform fabriekseisen onderhouden en repareren met behoud van garantie. De fabrikant mag niet meer eisen dat het onderhoud van een auto in het zogenaamde ‘merkkanaal’ (dus bij de dealer) plaatsvindt, met als dreigement dat de garantie zou verlopen.

Kleine beurt

Ook bij weinig kilometers op de teller bevelen wij een kleine onderhoudsbeurt aan. Een kleine beurt vraagt ruime aandacht. Daarom controleren wij diverse punten zoals banden, vloeistoffen, remmen, ruitenwissers, remvloeistof en de uitlaat.
Gebruik van een leenauto of haal & breng service is mogelijk in overleg.

Grote beurt

Tijdens het uitvoeren van een grote beurt wordt de auto grondig gecontroleerd. Een grote onderhoudsbeurt is meer dan alleen het vervangen van onderdelen, die volgens kilometrage of tijdsintervallen aan vervanging toe zijn. Uw auto wordt geheel gecontroleerd om weer in goede conditie te brengen en/ of te houden.
Mocht blijken dat tijdens de grote beurt reparaties of vervanging van onderdelen nodig zijn, dan zullen wij eerst contact opnemen voor overleg.
Gebruik van een leenauto of haal & breng service is mogelijk in overleg.

APK

Veiligheid staat voorop. De APK Keuring (Algemene Periodieke Keuring) is een wettelijk verplichte keuring voor de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat je voertuig de rest van het jaar
veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen.
Regelmatige controle en onderhoud van je voertuig blijven dus belangrijk.

Airco

Airco onderhoud is erg belangrijk en wordt veelal onderschat. Een goed functionerende airco zorgt ervoor dat ramen niet beslaan, voorkomt ongewenste geuren en reguleert de luchtvochtigheid.

Daarnaast beschikken wij over de juiste apparatuur om zowel R134A en R1234YF onderhoudssystemen te kunnen onderhouden. 

Gebruik van een leenauto of haal & breng service is mogelijk in overleg.